Bokkerijders Tour en Race

Met Hemelvaart varen we vanuit Colijnsplaat ieder jaar de Bokkerijders Tour en Race, met als einddoel Engeland. De start is op donderdag 9 mei 2018 en we zijn zondag 13 mei terug. Meldt u aan om deze prachtige tocht samen met ons te varen. Er zijn twee groepen: zij die willen 'racen' voor de Bokkenrijderswisselbeker en zij die willen toeren. Beiden zijn van harte welkom.

Op woensdagavond bepalen we samen aan de hand van de weersverwachting wat er haalbaar is, om dan op donderdag in de vroege ochtend de trossen los te gooien, mits het weer het toelaat, richting Engeland. Op vrijdagavond hebben we in de haven van aankomst het Bokkenrijdersdiner en op zaterdag zeilen we terug richting Colijnsplaat. Zondag in de late namiddag hebben we bij Kees de Bokkenrijders BBQ, de uitreiking van de wisselbeker en het verloten van de prijzentafel. Iedere deelnemer die in Colijnsplaat aankomt maakt kans op de hoofdprijs, ongeacht of hij tour of wedstrijd gevaren heeft.

Programma

Woensdag 9 mei: Om 19.00 uur briefing met weersvoorspelling en routebespreking in Yachtclub Colijnsplaat

Donderdag 10 mei: Start vroeg in de ochtend

Vrijdag 11 mei: 's Avonds gezamenlijk diner

Zaterdag 12 mei: 's Morgens vertrek

Zondag 13 mei: Namiddag finish in Colijnsplaat, mogelijkheid tot deelnemen aan de BBQ

Voor vragen over de Bokkerijders procedure of algemene tips voor de overtocht of Engeland, kunt u contact opnemen met Bob Daems (daems.bob@skynet.be) en Norbert Burkert.

Naar inschrijfformulier

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten
Nieuwsberichten
woensdag, 31 oktober 2018 - om 08:23 Al weer windkracht 8 gemeten en ...
dinsdag, 30 oktober 2018 - om 14:46 Algemene Ledenvergadering
donderdag, 11 oktober 2018 - om 08:40 Belangrijk !!

Services

© 2018 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom