Bokkerijders Tour en Race

 

Het is nu eenmaal de traditie te Colijnsplaat: de Bokkenrijders regatta/tocht en altijd met Hemelvaart en.... bijna altijd naar de overkant, naar Engeland. En om met iedereen, ook nieuwe deelnemers, rekening te houden, organiseren we naast de Bokkenrijders Regatta, ook de Bokkenrijderstocht. De Bokkenrijders-Race is er voor de deelnemers die graag fanatiek wedstrijdzeilen, de Bokkenrijderstocht is er voor de zeilers die wat langzamere boten hebben en/of die het wat rustiger aan willen doen en die er voor de gekende bokkenrijders-gezelligheid graag bij zijn.

Iedere deelnemer kan dus kiezen of hij/zij zich aanmeldt voor de regatta of de tocht. Voor de winnaar van de Bokkenrijders-Race is er de bekende wisselbokaal, voor elke deelnemer is er een klein aandenken: de Bokkenrijdersplakkaat 2019. We trachten een prachtige prijzentafel van om en nabij de € 1000 te verwezenlijken. De prijzen worden verloot onder alle deelnemers. Verder schenkt de WSV Noord-Beveland ieder bemanningslid een prachtige herinnering.
Inschrijven kan via de website www.wsvnb.nl . Bij inschrijving voor 19 mei bedragen de kosten

€ 35, bij inschrijving na 19 mei is dit € 70 en dan is er geen garantie op een prachtige herinnering.

De notice of race en hoe het allemaal gaat verlopen ontvang je dan via Email.
Natuurlijk blijft de gezelligheid en de veiligheid hoog in het vaandel staan. Het samenhorigheidsgevoel onder de Bokkenrijders is altijd al groot. Zo zullen wij op de woensdagavond aan de hand van de weersvoorspellingen bepalen wat veilig haalbaar is voor héél de deelnemersgroep en of we op vrijdagavond allemaal samen dineren in een haven aan de Engelse oostkust of bij erg slecht weer.... aan het vaste land, wie weet zelfs Antwerpen, Het zeilen, de veiligheid, de sportiviteit en het samenhorigheidsgevoel blijven op de voorgrond staan.

Voor de deelnemers die voort het eerst de “oversteek” maken kunnen we indien gewenst een extra avond tochtplanning organiseren.   
Voor de wedstrijdleiding en als aanspreekpunt tijdens de race/tocht zijn, Norbert Burkert (Top Job) en Bob Daems (Con Spirito) verantwoordelijk.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. We verheugen ons op veel oude en nieuwe deelnemers. Hoe meer, hoe beter....al stopt de teller wel op 20 boten. Ook al hebben we niet elk jaar Engeland bereikt, we hebben altijd veel plezier gehad!
Fair winds en tot Bokkenrijders 2019!


De Bokkenrijderscrew

Norbert, Bob

 

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten
Nieuwsberichten
donderdag, 9 mei 2019 - om 11:53 Pinkstertocht 7,8,9 en 10 juni
vrijdag, 26 april 2019 - om 15:21 Ook de Delta Combi is afgelast !!
donderdag, 25 april 2019 - om 08:17 Let op!!! Viswedstrijd zaterdag 27 april gaat NIET door!

Services

© 2019 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom