parkeren

Parkeren rond de haven

Sinds dit voorjaar is het derde buitendijkse parkeerterrein beschikbaar bij de haven.
We hebben nu het parkeerterrein op de Oude Haven, het parkeerterrein achter de Yachtclub (over de dijk) en onze eigen Paardekuup. De eerste twee zijn openbare terreinen en de Paardekuup is het afgesloten parkeerterrein van de vereniging.

Samen met de overige parkeerplaatsen langs het water hebben we nu meer dan voldoende parkeerruimte voor iedereen.
Dit betekent trouwens ook dat de boa (de bijzonder opsporingsambtenaar) aanzienlijk actiever is geworden en bekeuringen uitschrijft wanneer er niet in de vakken geparkeerd wordt. Op het gras en op de witte strepen is er geen ontkomen aan. Houd daar rekening mee.
Ook parkeren op de kraanbaan is uit den boze natuurlijk. Het gebeurt een enkele keer dat een schip snel uit het water moet kunnen worden gehaald omdat een afsluiter kapot is of om een andere reden water maakt. Als je dan op de kraanbaan geparkeerd hebt, heb je wel iets uit te leggen.

Uitstekende fietsenrekken op de trekhaak of lange busjes passen vaak niet in de vakken langs het water. Dan wordt de doorgaande weg echt te smal, zeker als er een keer een botentransport langs moet met een wat breder schip. Zoek dan even een betere plek alsjeblieft.

Als we hier allemaal een beetje rekening mee houden gaat het prima lukken.

Het bestuur

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten
Nieuwsberichten
dinsdag, 26 oktober 2021 - om 13:00 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 13 november a.s.
maandag, 18 oktober 2021 - om 11:15 Leden koken voor leden

Services

© 2021 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom