Familieweekend

Op 9 en 10 juni 2018 is het familieweekend op de Omloop aan het Veerse Meer. Dit is een jaarlijks terugkomend weekend met een centraal thema en heel veel activiteiten voor kinderen.

Zaterdag 9 juni verzamelen wij omstreeks 10.00 uur voor de jachthaven van Wolphaartsdijk. Wie wil kan vrijdagavond reeds tot daar varen (bij de WSVW). De organisatie zorgt voor de ligplaats (wel vooraf en ter plaatse melden). In konvooi en met vlag en wimpel varen wij dan tot het recreatie-eiland ‘de Omloop’. Afspraak is aldaar rond 12.00 uur aankomen.


Het is de bedoeling dat ieder jacht een optimist (+ toebehoren) mee neemt. Dat kan een eigen boot zijn, of een clubboot. Voor wie niet met de boot op de Omloop kan komen, is er een alternatief. Je kan met de auto tot  kanohaven ‘de Piet’ rijden. Je wordt dan opgepikt met de RIB.
Op de Omloop doen wij heel veel activiteiten. Wij starten met pannenkoeken bakken, gevolgd door onder meer spelactiviteiten, zeilwedstrijd, BBQ, kampvuur en een nachtzoektocht.

Zondagmorgen, na het moeizame opstaan van tieners en volwassenen, is er puin ruimen, brevetuitreiking en slot. Nadien varen wij terug naar Colijnsplaat.

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten
Nieuwsberichten
woensdag, 31 oktober 2018 - om 08:23 Al weer windkracht 8 gemeten en ...
dinsdag, 30 oktober 2018 - om 14:46 Algemene Ledenvergadering
donderdag, 11 oktober 2018 - om 08:40 Belangrijk !!

Services

© 2018 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom