Evenementen

Activiteiten & evenementen

< Za 20-05-2023 >
 • Bokkerijders tocht

  Periode: 18-05 06:00 tot 21-05 18:00

  Bokkenrijders regatta/tocht

  17 – 21 mei 2023

  Het is nu eenmaal de traditie te Colijnsplaat: de Bokkenrijders regatta/tocht en altijd met Hemelvaart en.... bijna altijd naar de overkant, naar Engeland. Ja, de Bokkenrijders hou je niet tegen met wat extra papierwerk nu Engeland echt buitenland is en uit de Europese Unie is gestapt. Om met iedereen, ook de nieuwe deelnemers, rekening te houden, organiseren we naast de Bokkenrijders Regatta ook de Bokkenrijderstocht. De Bokkenrijdersrace is er voor de deelnemers die graag sportief zeilen, de Bokkenrijderstocht is er voor de zeilers die wat langzamere boten hebben en/of die het wat rustiger aan willen doen en die er voor de gekende bokkenrijders-gezelligheid graag bij zijn.

  Iedere deelnemer kan dus kiezen of hij/zij zich aanmeldt voor de regatta of de tocht. Voor de winnaar van de Bokkenrijdersrace is er de bekende wisselbokaal. We trachten een prachtige prijzentafel van om en nabij de € 1000 te verwezenlijken. De prijzen worden verloot onder alle deelnemers. Verder schenkt de WSV Noord-Beveland ieder bemanningslid een prachtige herinnering.
  Inschrijven via website.

  Bij inschrijving voor 1 mei bedragen de kosten € 40, bij inschrijving na 1 mei is dit € 80 en dan is er geen garantie op een prachtige herinnering.

   

  Link naar Facebook Bokkenrijders race/tocht | Facebook

© 2023 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom