• Vereniging
 • Home
 • Passanten
 • Home2
< Zo 29-05-2022 >
 • Bokkerijders race en toertocht

  Periode: 26-05 06:00 tot 29-05 16:00

  Bokkenrijders regatta/tocht

  26 – 29 mei 2022

  Het is nu eenmaal de traditie te Colijnsplaat: de Bokkenrijders regatta/tocht en altijd met Hemelvaart en.... bijna altijd naar de overkant, naar Engeland, Ja de Bokkenrijders hou je niet tegen met wat extra papierwerk nu Engeland echt buitenland is en uit de Europese unie is gestapt, Om met iedereen ook de nieuwe deelnemers rekening te houden, organiseren we naast de Bokkenrijders Regatta, ook de Bokkenrijderstocht. De Bokkenrijders-Race is er voor de deelnemers die graag sportief zeilen, de Bokkenrijderstocht is er voor de zeilers die wat langzamere boten hebben en/of die het wat rustiger aan willen doen en die er voor de gekende bokkenrijders-gezelligheid graag bij zijn.

  Iedere deelnemer kan dus kiezen of hij/zij zich aanmeldt voor de regatta of de tocht. Voor de winnaar van de Bokkenrijders-Race is er de bekende wisselbokaal, We trachten een prachtige prijzentafel van om en nabij de € 1000 te verwezenlijken. De prijzen worden verloot onder alle deelnemers. Verder schenkt de WSV Noord-Beveland ieder bemanningslid een prachtige herinnering.
  Inschrijven met formulier. Na inschrijving ontvangt u een factuur per post voor het inschrijvingsgeld van €  60

     Natuurlijk blijft de gezelligheid en de veiligheid hoog in het vaandel staan. Het samenhorigheidsgevoel onder de Bokkenrijders is altijd al groot. Zo zullen wij op de woensdagavond aan de hand van de weersvoorspellingen bepalen wat veilig haalbaar is voor heel de deelnemersgroep en of we op vrijdagavond allemaal samen dineren in een haven aan de Engelse oostkust of bij erg slecht weer.... aan het vaste land, wie weet zelfs Antwerpen, Het zeilen, de veiligheid, de sportiviteit en het samenhorigheidsgevoel blijven op de voorgrond staan.
  Voor de wedstrijdleiding en als aanspreekpunt tijdens de race/tocht is Bob Daems (Con Spirito) verantwoordelijk.

  Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. We verheugen ons op veel oude en nieuwe deelnemers. Hoe meer, hoe beter....al stopt de teller wel op 20 boten. Ook al hebben we niet elk jaar Engeland bereikt, we hebben altijd veel plezier gehad!
  Fair winds en tot Bokkenrijders 2022!


  De Bokkenrijderscrew

   Bob  Programma 2022


  woensdag  25 mei

  19.00uur: Briefing....weersvoorspelling....routebespreking in de Yachtclub van Colijnsplaat.

   

  donderdag 26 mei

  Start voor iedereen....in alle vroegte

   

  vrijdag 27 mei

  's Avonds: gezamenlijk diner voor wie er graag wil bij zijn

   

  zaterdag  28 mei

  's Morgens - re-start naar het vaste land

   

  zondag 29 mei

  Finish
  In de namiddag omstreeks 16.00 u In de Yachtclub van Colijnsplaat: prijsuitreiking/ verloting van de prijzen onder het genot van een borreltje en mogelijkheid tot deelnemen een gezamenlijke hap.

Services

© 2022 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom