Evenementen

Sluitingstocht

In het laatste weekend van september sluiten we elk jaar het vaarseizoen af met een gezamenlijke tocht. Alle zeil- en motorboten van de vereniging kunnen zich aanmelden. We varen dan naar een haven in de Zeeuwse delta. Als allen zijn aangekomen in de gasthaven nodigt de vereniging iedereen  uit voor een heuse steigerborrel met hapjes. ’s Avonds is er voor wie wil een gezamenlijk diner. Op zondag vertrekt ieder in zijn eigen tempo terug naar de haven en wie wil kan bij Kees terecht voor een gezamenlijke afsluiting.

24 en 25 september 2022 , de sluitingstocht naar Tholen;

Tijdens het laatste weekend van september op 24/25 nodigt de evenementencommissie jullie uit en gooien de trossen los voor de jaarlijkse tweedaagse tocht, richting daar waar het een tiental jaar geleden begonnen is Tholen. De uitdaging van de Bergsediepsluis is een trigger om deel te nemen. Eens erdoor wacht er de befaamde steigerborrel.

Ook met deze tocht plannen we voor hen die er graag bij wil zijn een diner, gastvrij gaan we ontvangen worden in het clubhuis “Het Koggedek” we hebben het volgend menuvoorstel bekomen, je kan voor de prijs van € 33,50 je menu zelf samenstellen, als vooraf is er de keuze uit Trio van vis of rundercarpaccio  als hoofdgerecht Ribeye met huisgemaakte champignon- of pepersaus of Zeebaarsfilet met lemonpeppersaus, beide worden geserveerd met warme groente en frites en als dessert Coupe Romanoff, ook aan de kinderen is gedacht zij krijgen ook heel wat lekkers op hun bord. Uiteraard is er geen verplichting tot deelname aan het diner.  

 

  • Vereniging
  • Passanten
  • Evenementen
Nieuwsberichten
maandag, 15 mei 2023 - om 14:57 informatie pinkstertocht
vrijdag, 5 mei 2023 - om 15:48 wsvnb
vrijdag, 7 april 2023 - om 17:06 afmelden ligplaats

Services

© 2023 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom