Evenementen

Leden koken voor leden

Verslag Leden kookten voor leden op 17 november

Op vrijdagmiddag konden Iet, Koos, Daan, Wim en Tilly al beschikken over de keuken van de Yachtclub van Kees tevens stond Kees ons met raad en daad bij. Zaterdagmiddag kwamen Godelieve en Peter ons team versterken. Zo waren we ruimschoots voor 17.30 uur klaar om onze gasten te ontvangen. Ze werden onthaalt met een prosecco met heerlijke tapas.

Het voorgerecht was een paddestoelen soep met een geroosterd stukje stokbrood met tapenade. Het hoofdgerecht bestond uit een tournedos van kabeljauw en zalm gewikkeld in katenspek, geserveerd met aardappeltaart en wok-groente. Als dessert hadden we een peertje, in witte wijn gestoofd met chocolade-ijs, slagroom en blauwe besjes. We sloten af met thee of koffie met daarbij gevulde speculaas want Sinterklaas was die zaterdag weer geariveerd in Nederland.

Een paar mensen moesten door omstandigheden afzeggen en omdat we kostendekkend wilden koken hoopten we uit de kosten te komen. Dat is gelukt, we hielden nog € 75 over. De kookgroep heeft in haar wijsheid besloten dit bedrag te doneren aan de KNRM. Wij kijken terug op een gezellige avond. ( foto materiaal via het leden inlog gedeelte)

In de maand november organiseren we op dezelfde dag als de Algemene Ledenvergadering het evenement 'Leden koken leden'. Kees geeft die dag de sleutels van de Yachtclub uit handen aan de leden, die zich hebben opgegeven om te koken voor de leden. Wie zijn de leden die koken? Dat kunnen leden van een bepaalde steiger zijn of een willekeurige groep leden. Snel reserveren is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.

  • Vereniging
  • Passanten
  • Evenementen
Nieuwsberichten
vrijdag, 30 september 2022 - om 12:20 Viswedstrijd op zaterdag 22 Oktober
maandag, 26 september 2022 - om 15:31 Wat beelden van de sluitingstocht naar Tholen 24-25 sept.
woensdag, 7 september 2022 - om 08:58 Sluitingstocht naar Tholen

Services

© 2022 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom