Clubweekend

Het Clubweekend vindt plaats in het eerste weekend van september. Het is het jaarlijks terugkerende clubfeest, waar alle commissies de handen inineen slaan om er voor iedereen een onvergetelijk weekend van te maken. Voor de vissers, zeilers, wedstrijdzeilers, motorbootliefhebbers en onze toekomst, de jeugd.

Voor het havengebouw installeren we een grote tent waar alle commissies gebruik van maken. De Evenementencommissie zorgt voor het culinaire diner, het dansfeest tot in de late uurtjes en  het door de vereniging gratis aangeboden ontbijt op zondagochtend.

Tijdens het clubweekend op 1 en 2 september 2018 wordt de clubrace en het clubkampioenschap 2018 gevaren. Bij de wedstrijden om het officiële clubkampioenschap van de WSVNB wordt in twee klassen gevaren: familieklasse en wedstrijdklasse. Om het voor de hele familie gezellig te houden mag in de familieklasse niet met een spi of ander speciaal voorzeil worden gevaren. Op zondag is er een Duo-wedstrijd. Dat betekent dat naast de schipper slechts één bemanningslid is toegestaan.

De jeugd vaart op 2 september het clubkampioenschap om de reuzebeker.

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten

Services

© 2019 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom