Clubweekend W.s.v. Noord-Beveland 6-7 en 8 september 2019

Op  6-7 en 8 september vindt het “traditionele” clubweekend plaats. Ook dit jaar proberen wij het vakantiegevoel vast te houden met een heerlijk clubdiner, we gaan namelijk grillen je zou het ook BBQ kunnen noemen maar we gaan een stapje hoger op de culinaire ladder, nee geen worst en hamburger maar speenvarken, côte à l'os en nog veel lekkers met heerlijke sausen en frisse salade, als toetje hebben lekker ijs met toeters en bellen. 

Verder is er het weekend natuurlijk volop ruimte om te wedstrijdvissen, wedstrijdzeilen of te spelen door de kinderen.

 

 

Het swingkasteel op vrijdagavond

Het succesvolle swingkasteel op vrijdagavond gaan we verder zetten, een voor jong en oud en voor alle nationaliteiten interactief spel het “swingkasteel” een spannend muzikaal entertainment in groep van max 6 personen.

The kids table

De kinderen worden groot en zelfstandig zij krijgen voor wie wil een aparte tafel, ja ook een aangepast menu en tijdstip van eten, graag bij de inschrijving vermelden.

Turn the tide on plastic

Het plastic soepje wat het aan het maken zijn en waar we straks in moeten varen daar gaan we niet meer aan meedoen, het initiatief is vorig jaar geweldig goed ontvangen, we stappen van die troep definitief af en gaan we de milieuvriendelijke toer op, ook dit vraagt van jullie enige inspanning.

Het diner

Voor het diner zelf gaan we voor glas en porselein en waar kan voor milieuvriendelijke alternatieven.

Het ontbijt

Nu komt het op jullie medewerking aan, er zal vanaf nu niets voorzien zijn van enig bord, koffiekop, bestek, beker voor de jus d’ orange of wat dan ook, wat jullie denken nodig te hebben voor je ontbijt breng je mee van boord een glimlach ontbreekt mochten we toch de vraag krijgen om een bord.

Clubdiner

Ook dit jaar gaat de keukencrew volop aan de slag. Van het aperitief tot aan het dessert zullen zij er alles aan doen om er een waar eetfestijn van te maken.

Met de geklede tafels, porselein, glas en zilverbestek trachten ons steentje bij te dragen aan het terugdringen van de plastiekberg.

Traditioneel openen we de avond met het aperitief en een woordje van onze voorzitter Kees Meijer  

 

Vrijdagavond het Swingkasteel

 

Een voor jong en oud en voor alle nationaliteiten interactief spel het “swingkasteel” een spannend muzikaal entertainment in groep, spreek je steigerburen, je bemanning, je commissieleden, je vrienden kortom maak groepjes van max 6 persoenen en we gaan een prachtige start van het clubweekend te gemoed afspraak in de tent om 21u, inschrijven via de website.

 

Zaterdag overdag

Viswedstrijd

De zaterdag start traditioneel met de inschrijving en het ontbijt voor de vissers, waarna zij  in duo’s het water op gaan om te gaan “bevechten” wie zich het beste viskoppel van de vereniging mag noemen. Voor degenen zonder vismaat houden we om 8.00 uur ‘s morgens een loting, zodat er toch samen gevist kan worden. En natuurlijk wordt er gevist onder het motto van een gezellige dag waarbij sportiviteit voorop staat.

Tweedehandsbeurs

Als de vissers naar het water vertrokken zijn start in de tent de tweede handsbeurs. Iedereen wordt daar in de gelegenheid gesteld om zijn of haar overtollige bootinventaris aan de man te brengen. Tevens natuurlijk de plek om goedkoop net daarop de hand te leggen wat je nou altijd al had willen hebben en nog niet had gevonden.

Jeugdcommissie

Aan het einde van de ochtend zal ook de jeugdcommissie starten met de eerste activiteiten van dat weekend. Zij zijn bezig om weer een leuk programma voor de jeugd in elkaar te zetten. Afhankelijk van het weer zal dit in of om de tent plaats gaan vinden. Een ding is al wel zeker zij zullen de middag afsluiten met het bakken van heerlijke broodjes.

Zeilwedstrijden

Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen zullen er natuurlijk zeilwedstrijden worden gehouden. Net als vorig jaar worden de zaterdag wedstrijden voor de volwassenen in 2 klassen gevaren: de familieklasse en de wedstrijdklasse. De familieklasse vaart zonder spinaker.

                                                    

Zaterdag feestavond en clubdiner

 

18.00 uur        Ontvangst aperitief en woordje van de voorzitter

 Dit jaar dezelfde configuratie als voorgaand jaar  de feestavond opgeluisterd door zowel diskjockey als Live band, en niet zomaar een liveband eentje die staat voor muziek en tevens ambiance, elke generatie is verzekerd van mooie muziek Er zal weer voldoende gelegenheid zijn om te dansen of gewoon gezellig na te tafelen.

 

Belangrijk

Ook indien je niet bij het diner aanwezig kan zijn ben je natuurlijk van harte welkom op het aansluitende feest.

 

         Clubdiner

 

 

 

 

Zondagmorgen

  

Ontbijtbuffet: Thurn the tide on plastic

Natuurlijk biedt het bestuur ook dit jaar de leden een heerlijk ontbijtbuffet aan op zondagmorgen. Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte welkom bij het heerlijke ontbijtbuffet

 Top onthaald vorige jaar

We gaan niet één bordje, lepel, of wat dan ook voorzien en trachten zo ons steentje bij te dragen om die plasticberg wat te verkleinen, we vragen dan ook aan jullie om het nodige van boord mee naar het ontbijt te nemen, het is wennen maar denken dat dit in de blauwe vlag haven moet kunnen en kan slagen. Alvast bedankt.

Zeilwedstrijden

Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. voor de volwassenen in 2 klassen gevaren: de familieklasse en de wedstrijdklasse. De familieklasse vaart zonder spinaker. Op zondag wordt er een Duo-Wedstrijd gezeild (twee personen per boot) de jeugd zeilt in de optimisten voor het clubkampioenschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

AGENDA op zaterdag

 

 

 

 Viswedstrijden

 

07.30 uur    Aanmelden in de feesttent (tot 8.30 uur)

en ontvangst met koffie en broodjes(visgebied en reglement wordt dan uitgereikt).

09.00 uur    Startsein voor de pieren van de haven

15:00 uur   Einde viswedstrijd, men moet dan met de boot terug in de haven zijn.

15:00 uur   Start visweging in de feesttent (tot uiterlijk 15.45 uur)

16.30 uur   Prijsuitreiking met prijzentafel en wisselbekers

 

 

 

 

 

Tweedehands beurs

10.00 uur    Aanvang tweedehands beurs in de tent (tot ca 15.30 uur)

 

 

 

  Jeugdactiviteiten

12.00 uur    Aanvang

17:00 uur    Afsluiting Jeugdprogramma

 

 

 

 

 

Zeilwedstrijden

 

10.30 uur    Sluiting inschrijving

11.30 uur    Start wedstrijdklasse

11.40 uur    Start familieklasse

 

         Clubdiner

18.00 uur        Ontvangst aperitief en woordje van de voorzitter

 

 

 

 

 

 

 

AGENDA op zondag

Clubontbijt

 

09.30 uur    Aanvang ontbijtbuffet (einde 11.00 uur)

 

 

 

Jeugdactiviteiten

 

11.00 uur    Optuigen van de boten

12.00 uur    Start Clubwedstrijden Jeugd

 

Zeilwedstrijden

10.30 uur    Sluiting inschrijving

11.30 uur    Start wedstrijdklasse

11.40 uur    Start familieklasse

 

 

Aanmelden

Het is belangrijk dat de verschillende commissies weten hoeveel deelnemers er meedoen met de verschillende activiteiten,

 

  • U kunt zich aanmelden voor de viswedstrijd via de website
  • Voor het clubdiner en de betaling, het gratis clubontbijt moet u zich aanmelden via de website dit uiterlijk op zondagavond 1 september om 24u00 sluit de inschrijving
  • Inschrijven voor de zeilwedstrijden is voorafgaand aan de wedstrijden in het matrozenhok.

 

De commissies zijn enthousiast met de voorbereiding gestart en hopen jullie weer in groten getale te ontmoeten tijdens dit gezellige weekend.

 

 

 

Zien we jullie op 6-7 en 8 september 2019?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpende handjes tijdens het clubweekend

 

 

 

 

Wilt u de evenementencommissie een uurtje of wel meer helpen bij het organiseren van dit evenement, geef u dan op via

evenementencommissie@wsvnb.nl

 

 

 

  • Vereniging
  • Home
  • Passanten
Nieuwsberichten
maandag, 10 februari 2020 - om 11:56 Stormachtige dagen
donderdag, 16 januari 2020 - om 09:41 Nog een laatste blik op de houten visserijsteiger en dan ...

Services

© 2020 Watersportvereniging Noord-Beveland Colijnsplaat | Webdesign & Realisatie: VisieCom